M

Kontakta oss

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss, vi svarar inom 24 timmar.

Jag är intresserad av: (kryssa i en eller flera)

15 + 11 =

Byggnads AB Ulf Kruus
Gränsgatan 10
647 30 Mariefred
Telefon: 0159-501 05

Gripsholms Trädgårdsstad

Kvarter Kruståteln

Kvarter Kruståteln är en bostadsrättsförening med cirka 50 lägenheter i storlekarna 56-121 kvm. I första etappen byggs ett modernt trevåningshus i vinkel med balkonger som har en vacker utsikt över golfbanans gröna gräsmattor och den gemensamma swimmingpoolen.

Kvarter Kruståteln kommer att byggas i två etapper där första etappen innefattar ett modernt trevåningshus i vinkel med 17 stycken lägenheter. På bottenvåningen finns utrymme planerat för exempelvis ett kontorshotell, sportklubb & restaurang. Unikt för föreningen är en stor swimmingpool som alla medlemmar kan nyttja. Golfbanan, omgiven av grönskande träd och med välskötta fairways, erbjuder en avkopplande atmosfär för både erfarna golfare och nybörjare. Klubben organiserar regelbundet golftävlingar och evenemang under sommarsäsongen och på vintern dras skidspår upp runt golfbanan och in i skogen. Swimmingpoolen är en oas för avkoppling och motion där medlemmarna kan ta ett uppfriskande dopp på varma sommardagar. Poolområdet är omgivet av solstolar och grönskande planteringar vilket skapar en avslappnad miljö för alla åldrar.

Kruståtel

Avenella flexuosa 

substantiv
kruståtel ́

Kruståtel är en flerårig ört i familjen gräs. Kruståtel blir normalt mellan 30 och 70 centimeter hög. Grenarna i vippan är krusiga vilket gett arten dess namn.

Swimmingpoolen är en oas för avkoppling och motion där medlemmarna kan ta ett dopp på varma sommardagar

Välj din bostad

I första etappen bygger vi 17 stycken lägenheter i storlekarna 56-121 kvm som varierar mellan två- och fyra rum och kök. Huset, där alla lägenheter har balkonger mot swimmingpoolen och utsikt över golfbanans gröna gräsmattor, är i tre plan.

OBS! Vi reserverar oss för förändringar i bokningarna. För dagsfärsk information om bokningsläget, kontakta Sanna Magnusson på Fastighetsbyrån.

Etapp 1
I första etappen bygger vi ett modernt trevåningshus i vinkel med 17 stycken lägenheter. Huset, som är helt i furu med grå smidesdetaljer och gröna markiser, smälter in i den vackra naturen.

OBS! Vi reserverar oss för förändringar i bokningarna. För dagsfärsk information om bokningsläget, kontakta Sanna Magnusson på Fastighetsbyrån.

Ladda ner

Områdeskarta

Broschyr

Alla lägenheter

Lägenhet 1

Lägenhet 2

Lägenhet 3

Lägenhet 4/5/6

Lägenhet 7